Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Programma:
1. Vispārīgā daļa:
1.1. pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas normatīvie akti;
1.2. pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas nekaitīgums un drošība:
2.1. pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, kā arī pārtikas izcelsmes slimības un profilakses pasākumi;
2.2. pārtikas piesārņojums.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
4.1. labas higiēnas prakses un labas ražošanas prakses pasākumi;
4.2. pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas un paškontroles sistēma un pamatprincipi.
Apmācību ilgums: viena diena.

Sadarbības partneri

SIA”BBQ, restorāns "Čarlston"
SIA „Resto Prime", restorāns „Tokyo”
SIA „Oregano”-kafejnīca
Restorāns „IL Patio”
SIA „Hotel Bergs”- restorāns
SIA „ Blends",Grilbārs „Muca”
SIA „G&K”, restorāns„4 rooms”
SIA „Jurbalt Group”
SIA”Sondo-in”, kafejnīca „Taverna”
SIA „Little Italy”, picērija
SIA ‘Pica serviss”, picērija „Čili Pica” Restorāns „Pigas Pils”
Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidussskola"