Paškontrole ēdināšanas uzņēmumā

Programma:
Uz HACCP principiem balstīta paškontroles sistēma.
Abdraudējuma noteikšana.
Kritisko kontrolpunktu noteikšana un kritisko robežu noteikšana.
Efektīvu  uzraudzības procedūru noteikšana.
Korektīvo rīcību noteikšana.
Paškontroles  sistēmu vertifikācija jeb pārbaude.
Regulāri veicamo prcedūru izveidošana.
Dokumentu un uzkaites ieviešana.

Apmācību ilgums: viena diena.

Sagatavojam dokumentus (Paškontrole) par ēdināšanas uzņēmumu.

Sadarbības partneri

SIA”BBQ, restorāns "Čarlston"
SIA „Resto Prime", restorāns „Tokyo”
SIA „Oregano”-kafejnīca
Restorāns „IL Patio”
SIA „Hotel Bergs”- restorāns
SIA „ Blends",Grilbārs „Muca”
SIA „G&K”, restorāns„4 rooms”
SIA „Jurbalt Group”
SIA”Sondo-in”, kafejnīca „Taverna”
SIA „Little Italy”, picērija
SIA ‘Pica serviss”, picērija „Čili Pica” Restorāns „Pigas Pils”
Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidussskola"